× This website is a clone site of pokemoner.com! It misses some features of Pokemoner.com! You just use this website if you can't access pokemoner.com!

Pokemon Blaze Online


Nimi: Pokemon Blaze Online
Lähdelinkki: https://pokemonblazeonline.com/
Kuvaus:
Hei, Tervetuloa takaisin Pokemoner.com-sivustoon, ja olen Pokemoner. Pelaamme Pokemon Blaze Online. Se on MMO-peli ja pelaat sitä Windowsilla, Macilla tai Androidilla.

Voit pelata ilmaiseksi siellä, missä voit käydä nopean taistelun, maisemallisen ilmapiirin, viikoittaiset kilpailut, lisää sivutehtäviä Sinnohin alueella Pokemonilla jopa 8. sukupolveen asti ja paljon muuta … Ja nyt, pelataan!

Pokémon Blaze Online on ilmaispelattavissa oleva fanien tekemä Pokémon MMO, joka aloitti kehityksen kesäkuussa 2016. Heinäkuussa 2017 peli julkaistiin mukautettua tilastojärjestelmää ajatellen, jonka piti antaa käyttäjän tehdä mitä tahansa. Pokémonista tulee kilpailukykyinen, mutta tämä ominaisuus on sittemmin romutettu. Elokuussa 2018 Pokémon Blaze Online meni laajennettua kehitystä varten ja on sittemmin käynyt läpi monia muutoksia.

Pokémon Blaze Online sisältää laajan valikoiman sisältöä, joka on luotu loppukäyttäjää ajatellen. Tiimi on viettänyt lukemattomia tunteja rakentamalla jokaiselle nautittavaa peliä.

Uskomattoman nopeita taisteluita
Vihaatko toistuvia pitkiä taisteluita? PBO: lla on nopein taistelujärjestelmä, joka on suunniteltu käyttämään vähemmän aikaa jauhamiseen ja enemmän hauskaa!

Luonnonkaunis ilmapiiri
Uppoudu klassiseen Pokémon-alueeseen kauniissa mittatilaustyönä tehdyissä kartoissa! Tällä hetkellä PBO: lla on Sinnoh-alue, mutta monet muut tulevat pian.

Viikoittaiset kilpailut
Kilpaile PVP- ja PVE-pelaajiasi vastaan ​​ja voita suloisia palkintoja! Tällä hetkellä PBO: ssa on satunnaisia ​​parvia, kalastuskilpailuja, dynamax-ratsioita ja paljon muuta!

Ominaisuuksinen pelattavuus
PBO: ssa on yksi täydellisimmistä tarinavetoisista alueista, jossa on paljon juoniin liittyviä tehtäviä ja sivutehtäviä!

Laaja Pokédex
PBO: ssa on valtava määrä Pokémonia sukupolvista 1 – 8. Koska valittavanasi on niin paljon, niin kaikille ja kaikille on niin monia mahdollisuuksia!

Saavutukset
PBO: ssa on Achievement-järjestelmä, joka kattaa monenlaisia ​​tavoitteita pelin loppuun saattamiseksi ja palkitsee sinut niiden toteuttamisesta!

Tämä peli on online-peli. Pelata ilmaiseksi englanniksi!

Näyttökuva:

Pelattavuus:

Ladata:
ladata Pokemon Blaze Online

Posted by Pokemoner.com[geo_target_content showhide='hide' countries='IN' message=''] [/geo_target_content] [geo_target_content showhide='show' countries='IN' message=''] [/geo_target_content]