× This website is a clone site of pokemoner.com! It misses some features of Pokemoner.com! You just use this website if you can't access pokemoner.com!

Pokemon Fire Red Legends


Nimi: Pokemon Fire Red Legends
Remade by: caminopreacher
Perustuen: Pokemon Fire Red
Lähdelinkki: https://www.romhacking.net/hacks/4670/
Kuvaus:
Hei, Tervetuloa takaisin Pokemoner.com-sivustoon, ja olen Pokemoner. Pelaamme caminopreacherin Pokemon Fire Red Legends -sarjaa!

Se on GBA Hack ROM, johon voit tarttua kaikki pokemonit, sinulla voi olla Aurora- ja Mystic-lippuja Lugian ja Ho-ohin saamiseksi, ja muita ominaisuuksia … Se on valmis englanniksi. Ja nyt, soitetaan!

Päivitys 1.11 sisältää kaksi korjaustiedostoa: tavalliset tulipunaiset legendat ja vaihtoehtoisen korjaustiedoston soittimen ja kilpailijan keltaisen version aloitusohjelmalla. Se sisältää myös Gen 3 Pokémonia, joten National Dex voidaan suorittaa ilman kaupankäyntiä tai huijaamista. Se myös korjaa joitain virheitä ja lisää sisältöä. Muuttaa myös joitain TM- ja Pokémon-liikkeitä.

Tämä on päivitys Fire Red Legends -ohjelmaan, mutta tämä korjaustiedosto toimii version 1.0 kanssa (oravat) EI 1.1. Pokémon-kohtaamisia on muokattu, ja mukautetut valmentajataistelut ja tietty vuoropuhelu Elite Four -pelissä on vaihdettu heidän uusintapeleihinsä.

Kaikkia Pokémon-ulkonäkösuhteita on korotettu (enintään 1% Chanseys), ja suurin osa Safari Zone Pokémonista on kiinni muissa paikoissa. Tulipunainen ja lehtivihreä Pokémon ovat siellä, missä ne yleensä olisivat. Myös toisen sukupolven legendaarit ovat kiinni. Aurora- ja Mystic-liput toimivat pelissä, joten voit saada kiinni Lugiasta ja Ho-ohista Navan saarella ja mennä myös Birth Islandille. Cerulean luolaan VOITA olla pääsy aikaisin … Muista tutustua myös Four Islandin päivähoitoon.

Tämä peli on GBA Hack ROM. Se on valmis englanniksi!

Näyttökuva:

Pelattavuus:

Huijauskoodit:
Pokemon Fire Red Legends Cheat Code
Ladata:
ladata Pokemon Fire Red Legends v1.11 (Completed)
ladata Pokemon Fire Red Legends v1.11 – Yellow Alternate (Completed)

—-CIA-versio Nintendo 3DS: lle alla—-

ladata Pokemon Fire Red Legends v1.11 CIA (Completed)
ladata Pokemon Fire Red Legends v1.11 – Yellow Alternate CIA (Completed)

Posted by Pokemoner.com[geo_target_content showhide='hide' countries='IN' message=''] [/geo_target_content] [geo_target_content showhide='show' countries='IN' message=''] [/geo_target_content]